A magas koncentrációjú oxigén terápiás belégzése számos betegség esetén bír pozitív hatással.  Az orvostudomány HBOT (Hyperbar Oxygen Theraphy) néven alkalmazza, amely a szervezet szöveteit fokozott oxigén ellátásban részesíti. Elsődleges kezelés stroke, szénmonoxid mérgezés , dekompressziós betegség esetén, erősíti az immunrendszert, segíti a gyógyulási folyamatokat, de számos más betegségnél is hatásos kiegészítő kezelésnek számít. Sajnos nem támogatott és elterjedt kezelés, hiszen speciális orvosi és technikai háttér szükséges hozzá.  Bővebben: decompressziós kamra és HBOT kezelések: Baromedical

Terápiás oxigénmerülés

Ebben az esetben vízben, emelt oxigénkoncentrációt lélegezve, kis mélységen, mozgás és lebegés közben pihenve részesülünk a pozitív élettani hatásokban.

Alapfeltétel az egészségügyi alkalmasság, pozitív orvosi szakvélemény megerősítésével. Ellenőrzött, biztos körülmények között megtanulva a búvárkodás alapjait élvezheti Ön is az oxigén gyógyászati hatásait. Búvárok számára a nitrox tanfolyam nyújt bővebb ismereteket.

Oxigénkoncentrátor – my O2 készülék már nálunk Szombathelyen is bérelhető! 30 % oxigén, aromaterápia és kozmetikai bőrkezelésre alkalmas a készülék, ami egyre inkább szolgálja                     wellnessközpontok számára is a páciensek felfrissülését.

Ajánljuk mindenki számára, aki otthonában szeretne egészséges úton, könnyen és gyorsan felfrissülni stimulálószerek nélkül. A készülék segít a stresszoldásban, az anyagcsere folyamatok gyorsításában, a nyugodt alvás elérésében és javítja az általános közérzetet. Az arckezelő fej segítségével lehetővé válik a bőr regenerálása, a bőrápoló készítmények mélyebb rétegekbe történő bejuttatása, a bőr hidratálása, frissítése, fiatalítása, a ráncok csökkentése.
Érdeklődni: 0620 265 0597